Prijs

Waterbehandeling


Onthardingszout.nl

De website Onthardingszout.nl is tijdelijk offline door onderhoud, U kunt gewoon hier u zout bestellen!

Al jarenlang wordt regeneratiezout, ook wel onthardingszout genoemd, gebruikt in de waterontharder. Water bevat onder andere calcium en magnesium wat ertoe kan leiden dat het ‘hard’ wordt. Het ontstaan van deze kalkafzetting of -aanslag zorgt op de lange termijn voor problemen in uw leidingen en machines. Door een goed regeneratiezout of onthardingszout te kopen en in te zetten met een goede waterontharder filtert u deze stoffen uit het water. Een van de belangrijkste voordelen hiervan is een langere levensduur van uw machines en/of apparaten én een energiebesparing die kan oplopen tot 15%. Bij H. van Namen B.V. koopt u onthardingszout in hygiënische verpakkingen en is de inhoud volledig vrij van verontreinigingen.

 

BROXOZOUT® 6-15 Professional | Onthardingszout | (99st/pallet)

4,14 incl. 3,42 excl.

10 kg.

Nouryon INDUSTRIE/Industrial Unsieved SALT | Zakgoed

7,20 incl. 5,95 excl.

25 kg.

SALINA® Salt-TABLETS Ø25 mm | Food Grade

8,23 incl. 6,80 excl.

25 kg.

REGENIT® Tablets Ø25 mm | Onthardingszout | Zakgoed

8,35 incl. 6,90 excl.

25 kg.

BROXOZOUT® 6-15 Professional | Onthardingszout | Zakgoed

8,41 incl. 6,95 excl.

25 kg.

MARINA® Plus Vacuum Salt Tablets Ø25 mm | Zwembadzout (40zk/pallet)

9,80 incl. 8,10 excl.

25 kg.

hTh pH- MINUS poeder 5 kg.

27,50 incl. 22,73 excl.

1 st.

hTh pH+ PLUS poeder 5 kg.

27,50 incl. 22,73 excl.

1 st.

CITROENZUUR/Citric Acid | Monohydraat | Zakgoed

209,33 incl. 173,00 excl.

25 kg.

Maak de keuze voor kwalitatief en puur regeneratiezout in uw waterontharder

Bij ons kunt u uitsluitend de beste regeneratiezouten kopen van bekende fabrikanten die voldoen aan de EN 973 Type A-norm. Een van de belangrijkste dingen waar u op let bij onthardingszout is de zuiverheid van het zout. Des te hoger het percentage puur onthardingszout, des te beter. Het regeneratiezout dat u bij H. van Namen B.V. kunt kopen, bestaat voor 99.9% uit puur zout, wat betekent dat er nauwelijks andere stoffen aan toe zijn gevoegd en helemaal geen verontreinigende stoffen. Dat maakt het geschikt voor gebruik in machines en leidingen die voor voedselconsumptie worden ingezet. Broxozout 6-15 en Broxozout tabletten van AkzoNobel worden in Nederland het meest gebruikt. Het zout hiervoor wordt in Hengelo te Overijssel gewonnen, en zijn dus ook van Nederlandse oorsprong.

Ruime keuze in grootte en dichtheid van het onthardingszout

In ons assortiment heeft u de keuze om regeneratiezout te kopen in de vorm van tabletten, brokken of fijner zout (coarse) om in uw waterontharder te gebruiken. De samenstelling van onthardingszout is nagenoeg gelijk aan die van simpel keukenzout. Maar omdat keukenzout zo fijn van structuur is, klontert het makkelijk samen waardoor er een soort zoutlaag ontstaat in de waterontharder, wat weer tot verstoppingen leidt. Ook hierbij geldt een simpele vuistregel: des te harder de korrels of tabletten zijn samengeperst, des te kleiner de kans op klonteren. 

Het juiste regeneratiezout kopen voor uw waterontharder

Alle soorten regeneratiezout of onthardingszout kunt u kopen via onze webshop. Welke soort regeneratiezout u nodig heeft en moet kopen, is afhankelijk van de waterontharder die u heeft en de mate waarin u deze gebruikt. Het is dus erg afhankelijk van uw eigen situatie. Wilt u graag advies over onthardingszout of het gebruik ervan? Of bent u op zoek naar zout voor de zuivering van uw zwembad? Bel dan naar +31 (0) 418-631382. Voor kleinere hoeveelheden bestelt u via www.onthardingszout.nl.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.