Prijs

✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Draversbrok

Draversbrok is een sport- en prestatiebrok van het merk Havens dat speciaal is samengesteld voor paarden en pony’s die matig tot zwaar worden getraind. Het bevat natuurlijke granen en grondstoffen, aangevuld met vitamines en mineralen. Uw paard of pony haalt veel energie uit de granen, luzerne, lijnzaden en plantaardige oliën waardoor trainingen en wedstrijden u gemakkelijker afgaan.

05002 Havens DRAVERSBROK® Ø7 mm | VoerBox

489,31 incl. 448,91 excl.

770 kg.

Havens DRAVERSBROK® Ø7 mm | Zak 25 kg

16,00 incl. 14,68 excl.

25 kg.

De vele voordelen van Draversbrok

Wanneer u gebruikmaakt van Draversbrok profiteert u van verschillende voordelen. Deze paardenvoeding is uitermate geschikt voor alle paarden en pony’s die matig tot zwaar worden getraind, omdat het:

  • Veel energie geeft
  • Uw paard in conditie brengt
  • Goede vitamines bevat voor de gezondheid

Met deze paardenvoeding doet u uw paard of pony een groot plezier en merkt u al snel verschil. De prestaties van uw paard schieten omhoog, waardoor u wellicht hoger eindigt bij een paardenspotevenement. Wist u trouwens dat wij ook het kwaliteitsmerk Havens verkopen als paardenvoeders? Ook kunt u bij ons terecht voor diverse likstenen.

Bestel uw Draversbrok via onze webshop

Wilt u uw paarden voeden met dit sport- en prestatiebrok? Maak dan uw keuze uit ons assortiment aan Draversbrok producten en bestel het direct online. Wanneer u direct grote hoeveelheden wilt inslaan, ontvangt u op sommige producten staffelkorting. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 418-631382. Leg uw situatie aan ons uit en ontvang desgewenst een advies op maat.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.