Prijs

Denkamilk, daar zit meer in voor u !

Wilt u uw kalveren voeden met Denkamilk? Dan maakt u een goede keuze. Denkavit heeft namelijk een ruim assortiment kalvermelken voor diverse toepassingen voor de opfok van kalveren. Deze melkvervanger positieve effecten heeft op de gezondheid van het kalf. Bovendien is de melk goed oplosbaar en is het zeer geschikt voor uw drinkautomaten. Kiest u voor Denkamilk, dan kiest u voor gezondere kalveren.

Vertrouw op de bewezen effectiviteit van Denkamilk

Deze productlijn van Denkavit is het resultaat van meer dan 50 jaar internationale ervaring die is opgedaan met eigen onderzoek, zowel op onze eigen onderzoekslocatie als op de praktijkbedrijven. Eén van de onderzoeken betreft het verteringsonderzoek bij het jongvee. Omdat Denkavit een van de grootste marktpartijen in Europa is op het gebied van vleeskalverhouderij beschikken zij over een enorme bron van kennis en data op het gebied van voeding voor kalveren of lammeren. Deze kennis is mede dankzij uitgebreid onderzoek vertaald naar de melkveehouderij. De producten voor fokkalveren verkopen wij bij H. van Namen B.V. onder de naam Denkamilk. Denkavit biedt u een compleet programma voor de gezonde en veilige opfok van fokkalveren. Neem bijvoorbeeld de Denkamilk Topstart, deze staat voor veiligheid en groei. De Denkamilk Royal 30 en Denkamilk Royal 50 zijn gemaakt met mager melkpoeder voor een hoge groei. Een van de nieuwste producten is Denkamilk Perfect voor veilige en de hoogste groei!

Bestel uw kalvermelk eenvoudig via onze webshop

Wilt u de kalvermelk van Denkavit bestellen? Doe dit dan via onze webshop en krijg uw bestelling tot uw huis of bedrijf bezorgd. Als u ervoor kiest om gelijk grote hoeveelheden in te slaan, profiteert u bij ons van staffelkorting. Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg een gratis kalveropfokadvies op bedrijfsniveau van een Denkamilk specialist. Bel naar +31 (0) 418-631382 voor meer informatie.

 

Denkamilk EQUILAC® Veulenmelk | Zak

56,68 incl. 52,00 excl.

10 kg.

Denkamilk OVITOP® Lammerenmelk

51,50 incl. 47,25 excl.

15 kg.

Denkamilk PERFECT® Kalvermelk | Zak

72,21 incl. 66,25 excl.

25 kg.

Denkamilk ROYAL 30% MMP® Kalvermelk | Zak

62,40 incl. 57,25 excl.

25 kg.

Denkamilk ROYAL 50 MMP® Kalvermelk |Zak

72,76 incl. 66,75 excl.

25 kg.

Denkamilk TOPSTART® Kalvermelk | Zak

56,95 incl. 52,25 excl.

25 kg.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.