Prijs

Broxozout


Broxozout is een merk van Hengelo Salt Specialties, voorheen bekend als Akzo Nobel, dat bekend staat om de hoge zuiverheidsgraad. Maar wat betekent dat eigenlijk voor uw waterontharder en hoeveel Broxozout heeft u nodig voor het gewenste resultaat? Bij H. van Namen B.V. leggen we u graag alles uit over de werking van het zout en de hoeveelheid die u nodig heeft. U kunt bij ons zakken van maar liefst 10 en 25 kilogram kopen.


Gebruik Broxozout in uw waterontharder om verstoppingen te voorkomen

Het water dat u thuis of op het werk gebruikt, bevat een aantal stoffen die het ‘hard’ maken. We hebben het dan vooral over magnesium en calcium, wat leidt tot kalk. Broxozout werkt in de waterontharder als een filter door de magnesium- en calciumionen te onttrekken uit het water, vandaar de term ‘ontharden’. Broxozout is op vacuümzout gebaseerd en heeft een zuiverheidsgehalte van minimaal 99,9%. De unieke structuur van het Broxozout zorgt ervoor dat er geen verstoppingen in de apparatuur ontstaan. Dankzij de grofheid tussen de 6 en 15 millimeter kan de apparatuur hier goed mee overweg. U kunt Broxozout toepassen in een uitgebreid scala aan apparatuur en waterontharders, waardoor dit het meest bekende regenereerzout in de markt betreft.


Kiest u voor tabletten of korrels?

Wellicht is het u al opgevallen dat zakken Broxozout in korrel- en tabletvorm verkrijgbaar zijn. Wat is het verschil? Allereerst valt de prijs op. Korrels zijn een stuk goedkoper. Daar is ook een goede reden voor. Tabletten worden samengeperst en blijven daardoor hard. Zo kan het water in de ontharder beter door blijven circuleren en neemt de kans op het ontstaan van een zoutpap af. Hoeveel u nodig heeft, is afhankelijk van de waterontharder en de intensiteit waarmee deze gebruikt wordt. In de handleiding van de waterontharder vindt u terug hoeveel Broxozout er per m³ water toegevoegd moet worden.


Waarom Broxozout de beste keuze is

 • Gewonnen uit onaangetaste ondergrondse zoutlagen
 • Verfijnd tot de hoogste zuiverheidsgraad van 99,7% natriumchloride
 • Gecompacteerd onder hoge druk voor de hoogste productdichtheid en de best mogelijke productprestatie
 • Volledig bestand tegen koeken
 • Geschikt voor elke, commerciële en huishoudelijke, waterverzachtende applicatie

Kies voor constante kwaliteit

Of u nu voor de zakken met korrels of tabletten kiest, het Broxozout van H. van Namen B.V. is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor rekent u op een maximale efficiëntie van uw wateronthardingsinstallatie. Bovendien is dit onthardingszout vrij van verontreinigingen en zorgt de hygiënische verpakking ervoor dat u dit veilig kunt gebruiken. Bel voor meer informatie over de beste optie voor uw waterontharder naar +31 (0) 418-631382.

  BROXO® TABLETS Ø25 mm | Onthardingszout (40zk/pallet)

  10,71 incl. 8,85 excl.

  25 kg.

  BROXOZOUT® 6-15 Professional | Onthardingszout (40zk/pallet)

  10,65 incl. 8,80 excl.

  25 kg.

  BROXOZOUT® 6-15 Professional | Onthardingszout | (99zk/pallet)

  5,90 incl. 4,88 excl.

  10 kg.

  Onze merken

  Uw internetbrowser is verouderd.

  Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.