Prijs

Broxozout

Broxozout voor de waterontharder is een merk van Akzo Nobel dat bekend staat om de hoge zuiverheidsgraad. Maar wat betekent dat eigenlijk en hoeveel heeft u nodig voor het gewenste resultaat? Dit onthardingszout wordt onder hoge druk geperst. Hierdoor ontstaat er geen zoutpap onderin de installatie. Bij H. van Namen B.V. koopt u Broxozout in zakken van maar liefst 10 en 25 kg en we leggen u graag alles uit over de werking en de hoeveelheid die u nodig heeft.

Gebruik Broxozout in uw waterontharder om verstoppingen te voorkomen

Het water dat u thuis of op het werk gebruikt, bevat een aantal stoffen die het ‘hard’ maken. We hebben het dan vooral over magnesium en calcium, wat leidt tot kalk. Broxozout werkt in de waterontharder als een filter door de magnesium- en calciumionen te onttrekken uit het water, vandaar de term ‘ontharden’. Broxozout is op vacuümzout gebaseerd en heeft een zuiverheidsgehalte van minimaal 99,9%. De unieke structuur van het Broxozout zorgt ervoor dat er geen verstoppingen in de apparatuur ontstaan. Dankzij de grofheid tussen de 6 en 15 millimeter kan de apparatuur hier goed mee overweg. U kunt Broxozout toepassen in een uitgebreid scala aan apparatuur en waterontharders, waardoor dit het meest bekende regenereerzout in de markt betreft.

Kiest u voor tabletten of korrels?

Wellicht is het u al opgevallen dat zakken Broxozout van 10 en 25 kg in korrel- en tabletvorm verkrijgbaar zijn. Wat is het verschil? Allereerst valt de prijs op. Korrels zijn een stuk goedkoper. Daar is ook een goede reden voor. Tabletten worden samengeperst en blijven daardoor hard. Zo kan het water in de ontharder beter door blijven circuleren en neemt de kans op het ontstaan van een zoutpap af. Hoeveel u nodig heeft, is afhankelijk van de waterontharder en de intensiteit waarmee deze gebruikt wordt. In de handleiding van de waterontharder vindt u terug hoeveel Broxozout er per m³ water toegevoegd moet worden.

Kies voor constante kwaliteit

Of u nu voor de zakken van 10 of 25 kg met korrels of voor tabletten kiest, het Broxozout van H. van Namen B.V. is altijd van constante en hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u rekenen op een maximale efficiëntie van uw wateronthardingsinstallatie. Bovendien is het Broxozout vrij van verontreinigingen en zorgt de hygiënische verpakking van 10 of 25 kg ervoor dat u dit veilig kunt gebruiken om voor drinkwater te zorgen. Bel voor meer informatie over de beste optie voor uw waterontharder naar +31 (0) 418-631382.

BROXOZOUT® 6-15 Professional | Onthardingszout | Zakgoed

7,50 incl. 6,20 excl.

25 kg.

BROXOZOUT® 6-15 Professional | Onthardingszout | Zakgoed

3,75 incl. 3,10 excl.

10 kg.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.