Prijs

✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Gazon bemesten

Wanneer u uw gazon wilt bemesten, wilt u natuurlijk voor kwaliteit gaan. Bemesten is een essentieel onderdeel van het groen en gezond houden van uw gazon. Maar hoe komt u er nu achter welk soort mest het beste is voor uw specifieke toepassing? Bij H. Van Namen B.V. helpen we u hierbij. Met een duidelijk overzicht van de verschillende soorten bemesting komt u er zeker uit.

Fertigreen NPK 12+10+18 +24SO3 Chl.Arm (40zk/pallet)

26,98 incl. 22,30 excl.

25 kg.

Uw gazon bemesten begint bij de ruime keuze van ons assortiment

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten producten voor het bemesten van uw gazon. Kiest u bijvoorbeeld voor de anti-mos werking van de BSi® SUPER GAZON? Of kiest u juist liever voor de dierlijke en plantaardige oorsprong van de Culterra® koemestkorrel? Ook voor een kunstmeststrooier met afdekzeil kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren u graag over welke producten het beste passen bij uw toepassing.

Vragen over onze producten?

U koopt uw producten voor het bemesten van uw gazon gemakkelijk in onze webshop. Daarnaast krijgt u bij een grote bestelling bij sommige producten staffelkorting. Een goede reden om het hier te bestellen dus! Heeft u vragen over de producten of het gebruik hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0) 418-631382. Wij helpen u graag verder.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.