✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Buxusmottenval

Voorkom het afsterven van planten met een buxusmottenval. De buxusmotten en -rupsen kunnen een plant volledig ontbladeren. Nadat uw plant hiervan is hersteld, en u de buxusmot nog niet heeft bestreden, zullen ze uw gewas opnieuw aantasten. Dit blijft zich herhalen totdat uw plant het niet meer aankan en afsterft. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor een buxusmottenval.

Voorkom verdere bevruchting met de buxusmottenval

Er zijn verschillende producten waarmee u de buxusmot kunt verdelgen. Kies bijvoorbeeld voor de BUXatrap of voor de Deltaval. Beide producten bevatten feromonen die de mannelijke buxusmotten aantrekken. Voeg deze natuurlijke lokstof zelf toe en vervang de vulling elke drie maanden, zodat u verzekerd bent dat geen enkele buxusmot overblijft. De buxusmot heeft een levensduur van gemiddeld 45 dagen. Wanneer u de mannetjes motten vangt, zorgt u ervoor dat ze de vrouwtjes niet meer kunnen bevruchten. Geleidelijk aan wordt de levenscyclus van de buxusmot onderbroken.

Op natuurlijke basis

Denk aan het milieu en gebruik in plaats van bestrijdingsmiddelen zoals DECIS® concentraat een buxusmottenval. Deze vallen werken op basis van natuurlijke bestandsdelen en zijn dus milieuvriendelijker dan wanneer u tegen dit ongedierte gaat spuiten met chemische producten. Bovendien heeft u voor grote landschappen niet veel vallen nodig, aangezien de BUXatrap motten bereikt tot zo’n 180 à 200 meter. Heeft u naast buxusmotten ook last van andere motten, zoals de pruimenmot, de fruitmot of de preimot? Kies dan voor de Deltaval.

Reken voor eens en altijd af met de buxusmot

Wilt u voor eens en voor altijd afrekenen met de buxusmot? Bestel dan een buxusmottenval via onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord en geven u desgewenst advies op maat. U bereikt ons via +31 (0) 418-631382.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.