✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Buxusmot verdelgen

Bent u op zoek een manier om de buxusmot te verdelgen? Veel mensen krijgen in de zomer te maken met dit vervelende beestje. Ze vreten planten en gewassen aan en verspreiden zich snel. Voor u het weet zijn uw planten of gewassen niet meer te redden en sterven ze af. Dit overkomt u natuurlijk liever niet. Het is daarom slim om op zoek te gaan naar effectieve manieren om de buxusmot te verwijderen. Maak daarbij de keuze of u bestrijdingsmiddelen wilt gebruiken of dat u de buxusmot op een natuurlijk basis wilt verdelgen.

Buxusmot verdelgen met bestrijdingsmiddelen

Kiest u ervoor om de buxusmot te verdelgen met bestrijdingsmiddelen? Er zijn verschillende soorten bestrijdingsmiddelen op de markt, waaronder DECIS® concentraat en Compo Karate Garden. Ga hierbij goed na welk type bestrijdingsmiddel het beste werkt in uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een tuin met een vijver? Dan kunt u beter niet kiezen voor DECIS® concentraat, aangezien dit middel giftig is voor vissen. In veel andere gevallen gaat onze voorkeur overigens wel uit naar dit middel, vanwege de lange werking van het product.

Buxusmotten verwijderen op een natuurlijke basis

Zoekt u naar een alternatief voor bestrijdingsmiddelen, omdat u graag aan het milieu denkt? Het is ook mogelijk om buxusmotten te verwijderen met een product op natuurlijke basis. Met een buxusmottenval lokt u, door middel van natuurlijke lokstoffen, de mannelijke buxusmotten in een val. Op die manier kunnen ze de vrouwtjes niet meer bevruchten en sterven ze geleidelijk uit. Omdat de levensduur van een buxusmot gemiddeld 45 dagen bedraagt, bent u snel van de plaag af.

Vraag advies op maat van onze deskundige medewerkers

Vindt u het lastig om te bepalen op welke manier u het beste uw buxusmottenplaag kunt verdelgen of verwijderen? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met een advies op maat. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 418-631382. Weet u echter al wel hoe u de buxusmot wilt verwijderen? Bestel de benodigde producten dan snel en eenvoudig in onze webshop.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.