NEMASYS F


NEMASYS® F is een natuurlijk product waarmee u verschillende plagen tegen kunt gaan door de Steinernema feltiae in te zetten. Dit middel is specifiek bruikbaar voor de bestrijding van trips op allerlei gewassen, mineervliegen, varenrouwmuggen en emelten. Het is enorm vervelend wanneer uw gewassen worden aangetast door bijvoorbeeld emelten of trips. Om dit te voorkomen kunt u gebruikmaken van de producten van NEMASYS® F, toegespitst op verschillende soorten ongedierte.

Hoe werkt Steinernema feltiae in NEMASYS® F precies?

Dit bestrijdingsmiddel bevat parasitaire aaltjes van het soort Steinernema feltiae. Het product is biologisch en geeft u een natuurlijk wijze om af te komen van die vervelende larven en insecten. NEMASYS® F bestrijdt de volgende plagen op speciale wijze:

  • Larven en volwassen trips door bladtoepassing
  • Poppen van trips door bodemtoepassing
  • Larven van mineervliegen door bladtoepassing
  • Larven van varenrouwmuggen door bodemtoepassing
  • Emelten door bodemtoepassing

De Steinernema feltiae aaltjes zijn toe te passen bij buitenteelten tussen april en oktober. Bij bedekte teelten kunt u dit product het gehele jaar gebruiken. Naast de variant NEMASYS® F, hebben we bij H. van Namen B.V. ook andere varianten van dit product in het assortiment die werken tegen andere plagen. NEMASYS® H en NEMASYS® L werken bijvoorbeeld tegen verschillende soorten kevers en diens larven. Ook voor plagen van de buxusmot hebben wij verschillende natuurlijke oplossingen, zoals een buxusmottenval.

Neem contact met ons op bij vragen

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer weten over de mogelijke toepassing hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0) 418-631382. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.