Prijs

✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Maïszaad

Het kopen van nieuwe rassen maïszaad heeft hoogstwaarschijnlijk hogere korrelopbrengsten voor u tot gevolg. De zomers worden steeds droger. Op onze proefvelden bleek dat de rassen maïszaad die onder normale omstandigheden bovengemiddeld scoren, dit nu nog uitdrukkelijker doen! Gun uw dieren prettige, nutritionele voeding en kies ervoor om de beste soort maïszaad te kopen.

GISELLA Hybridsaatmaïs +Force® | 80.000 zaden

291,03 incl. 267,00 excl.

1 zk.

GISELLA Hybridsaatmaïs +Maïsprotector® Duvit® 420FS | 80.000 zaden

259,42 incl. 238,00 excl.

1 zk.

LARCORNA Hybridsaatmaïs +Maïsprotector® 80.000 zaden

263,78 incl. 242,00 excl.

1 zk.

PRIVAT Hybridsaatmaïs +Maïsprotector® | 80.000 zaden

258,33 incl. 237,00 excl.

1 zk.

Het juiste maïszaad kopen om een goede oogst te hebben

Het grootste deel van de oogst wordt gebruik als snij- of kuilmaïs om de voeren aan rundvee. Mocht de oogst tegenvallen, dan is het altijd nog mogelijk om de weide in te zaaien en zo meer hooi voor uw dieren te verkrijgen. Naar aanleiding van de resultaten op de proefvelden raden wij u aan om vroege maïszaadrassen te kopen zoals Barula, Bovum en Smoothi CS. Mocht u toch voorkeur hebben voor een middel- of laat maïszaadras, dan zijn Einstein en Hulk wellicht goed voor uw wensen. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste informatie omtrent het hakselen van maïs en vanggewas. Houdt u naast runderen ook paarden? Bekijk dan ons ruime assortiment met paardenvoeders van Havens.

Laat al uw vragen beantwoorden door onze experts

Heeft u vragen over de verschillende soorten rassen maïszaad die u bij ons kunt kopen? Of komt u er niet helemaal uit welk maïszaad u wilt kopen? Dan bent u altijd welkom om contact op te nemen met onze experts. We helpen u graag verder als u ons belt op +31 (0) 418-631382. Dan staan we u graag te woord en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.