✓ In zakken van 10 of 15 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Graszaad

Graszaad is een fijn product om uw bestaande graszoden een extraatje te geven of om tegenvallende maïsoogsten te compenseren. Bij H. van Namen B.V. kunt u verschillende soorten graszaad kopen, afhankelijk van de toepassing en het gebruik dat u voor ogen heeft. Hierin adviseren wij u graag. De verschillende zakken graszaad kunt u bij ons kopen in zakken van 10 en 25 kilogram.

De verschillende soorten en toepassingen van graszaad

Het kopen en op voorraad hebben van graszaad is gunstig, bijvoorbeeld wanneer maïs door weeromstandigheden eerder geoogst moeten worden. Dit is namelijk dé manier om later in het jaar een voorraad hooi aan te leggen voor uw dieren. We verkopen tevens mengsels van graszaad voor weides waar paarden of koeien grazen. Ook is het mogelijk om graszaad in te zaaien om een voller gazon of weiland te creëren, bijvoorbeeld op sportvelden of als mooi siergras voor gazons en parken. Eén van de grootste voordelen van het graszaad dat u bij ons kunt kopen, is dat het lang houdbaar is. Het is dus mogelijk om het op te slaan totdat u het een keer nodig heeft. Daarnaast is gras zaaien veel makkelijker dan het leggen van nieuwe zware graszoden en heeft u minder materiaal nodig om in te zaaien. Tot slot is het een stuk goedkoper dan andere mogelijkheden.

Stel ons al uw vragen

Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u vragen over de verschillen soorten graszaad die u bij ons kunt kopen? Geen probleem. Wij staan u graag bij om tot de best mogelijke oplossing te komen, ook wanneer u bijvoorbeeld meer informatie wilt over graszaad voor robotmaaiers. Twijfel niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 418-631382. We helpen u graag verder.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.