Prijs

✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Natriumcarbonaat

Natriumcarbonaat, in de volksmond ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd, wordt door veel mensen gebruikt als schoonmaakmiddel en vetverwijderaar. Maar wist u dat u natriumcarbonaat, of natriumbicarbonaat wanneer er extra carbonaat wordt toegevoegd, ook kunt kopen voor andere toepassingen? Voor uw dieren zijn er verschillende gezondheidsvoordelen te benoemen waarmee uw dieren in topconditie blijven én u efficiënter produceert.

EtiSoda NATRIUMBICARBONAAT/Sodium Bicarbonate 99% FeedGrade (50zak/pallet)

13,57 incl. 12,45 excl.

25 kg.

Solvay BICAR® Z | NATRIUMBICARBONAAT/ Sodium Bicarbonate 99% | Zakgoed

14,39 incl. 13,20 excl.

25 kg.

Voorkom pensverzuring met natriumcarbonaat

Uw dieren doen zich graag te goed aan het jonge voorjaarsgras en het door u ingekuilde snijmaïs, wat kan leiden tot pensverzuring. De juiste zuurgraad is erg belangrijk voor het verteren van de vaak taaie vezels in het ruwvoer. Bij pensverzuring loopt de pH-waarde te ver op, wat weer leidt tot een afname in de melkproductie. Voorkom dit door extra natriumbicarbonaat te kopen voor uw runderen, schapen of geiten en dit toe te voegen aan het dagelijkse voer. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld Bicar® Z. Gezonde dieren en een maximale melkproductie, daar doet u het voor!

Hoeveel natriumbicarbonaat moet u ongeveer kopen?

Om pensverzuring te voorkomen, wordt er voor runderen aangeraden om 150 tot 250 gram natriumcarbonaat per koe toe te voegen aan het dagelijkse voer. In de webshop kunt u natriumbicarbonaat kopen in zakken van 25 kg. Zo rekent u makkelijk uit hoeveel u in moet kopen om uw gehele veestapel van voldoende supplement te voorzien. Daarnaast hebben wij ook diverse likstenen in het assortiment die u in de wei kunt hangen voor uw dieren.

Vragen? De antwoorden kosten u slechts een telefoontje

Wat nu als u andere dieren heeft waarbij de natuur wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Hoeveel natriumcarbonaat natriumbicarbonaat moet u dan kopen? Wat als u niet zeker weet of u te maken heeft met pensverzuring? Een dierenarts bellen is natuurlijk altijd aan te raden, maar met tientallen jaren ervaring in diervoeding voor de veehouderij, helpen onze medewerkers u graag verder. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is bellen naar +31 (0) 418-631382.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.