Solvay BICAR® Z | NATRIUMBICARBONAAT/ Sodium Bicarbonate 99% (49zk/pallet)

Origineel product van Solvay: Natriumbicarbonaat tegen pensverzuring meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

BICARZ25KG

Inhoud

25 kg.

13,45

13,45 excl. BTW

14,66 incl. BTW

Aantal

Geleverde product is GMP+ FSA geborgd :: According to the VLOG ''Ohne Gentechnik'' Produktion and Certification Standard/EGGenTDurchfG

BICAR-Z


Dosering:

Door minimaal 250 gram Bicar® Z per koe per dag op te nemen als standaard ingrediënt in het rantsoen van melkgevende koeien, zet u een belangrijke stap in de preventie van pensverzuring.


Wat is pensverzuring?

Pensverzuring is een breed voorkomend en onderschat probleem in de hedendaagse melkveehouderij. Vooral bij dieren waarvan we topprestaties verwachten, want voor deze hoge prestaties proberen we een rantsoen te verstrekken met een hoog energieniveau. Echter met een verhoogd risico op pensverzuring tot gevolg. Pensverzuring treedt op als er in de pens meer zuur wordt gevormd dan dat kan worden opgenomen via de penswand. De optimale zuurtegraad (pH) van de pens ligt tussen 6 en 7. Een pH die te lang lager is dan 5,5 kan zeer schadelijk zijn. In dat geval spreken we van pensverzuring.

Het is duidelijk dat het noodzakelijk is om jaarrond waakzaam te zijn voor pensverzuring en de nodige maatregelen te treffen om pensverzuring te voorkomen en tegen te gaan. Koeien produceren van nature bicarbonaat en houden daarmee de pens-pH gedurende de dag zo stabiel mogelijk. Bicar® Z, zuivere natriumbicarbonaat van Solvay vult de eigen productie perfect aan.


Advies Bicar Z

Advies is om minimaal 250gram Bicar® Z per dier en per dag te verstrekken gedurende de gehele lactatie (niet in droogstand). Bovendien heeft Bicar® Z als buffer een zeer gunstige prijskwaliteitsverhouding en makkelijk toepasbaar via de (meng)voerwagen. Daardoor is zuivere natriumbicarbonaat als standaard ingrediënt in het rantsoen de eenvoudigste, goedkoopste en meest doeltreffende oplossing tegen pensverzuring.

Het standaard verstrekken van minimaal 250 gram Bicar® Z per dier en per dag zorgt voor dieren met een goede gezondheid én hogere melkproductie.

MSDS:

TDS:

Flyer:

N %:

0

Fosfaat %:

0

Kalium %:

0

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.