Over van Namen


Wie wij zijn:

Wij zijn een particulier bedrijf dat inmiddels 60 jaar een breed pakket bedrijfsbenodigdheden levert aan o.a. de agrarische sector in onze regio. Gevestigd centraal in het land, in de gemeente Maasdriel, dichtbij wegen als A2, A15, en de N322. Ons moderne magazijn bestaan uit meerdere brandvrije compartimenten voor veilige opslag van gevaarlijke stoffen zoals gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en ontsmettingsmiddelen. Opslag vindt plaats volgens de nieuwste PGS-richtlijnen.

Brandweer posten (Kerkdriel, Hedel, Gameren, Nederhemert, en Zaltbommel) van Brandweer Bommelerwaard oefenden reeds bij ons bedrijf zodat indien repressie nodig is deze adequaat kunnen reageren. Door eigen voorraad zijn wij steeds in staat snel te leveren.


Historie

In 1959 begonnen met de verkoop van diervoeders van het toenmalige bedrijf "Meulemans" Ravenstein. Omdat in onze regio tuinbouw, fruitteelt en champignonteelt sterk in ontwikkeling waren werd het assortiment snel uitgebreid met meststoffen en gewasbescherming enz.


Ons assortiment

Ons assortiment bestaat nu uit diervoeders, land- en tuin- bouwmeststoffen, gewasbescherming, land en tuinbouwfolie, ontsmettingsmiddelen, onthardingszout enz.

Onze klanten bestaan uit champignon-, fruitteelt-, hovenier-, tuinbouw-, veeteelt- bedrijven en particulieren.


Onze positie op de markt

Binnen ons primaire marktgebied (Gelderland-Zuid en Brabant-Noord) hebben we een goede positie binnen vrijwel alle sectoren. Met speciale producten, adviezen en oplossingen bedienen we de hele Benelux. Een steeds groter aantal producten wordt door ons ook ge exporteerd naar ander EU landen of daarbuiten. De Nederlandse kennis en productkwaliteit, en het voorhanden zijn van grote voorraden is daar mede de oorzaak van.

 

E-Commerce

Onze klanten kunnen gebruik maken van ons e-commerce systeem.  Gebruik de inlogbutton boven aan deze pagina en log in met u klantnummer (staat op pakbon en factuur) en wachtwoord. Kies dan Secure.

  • 24/7 Online bestellen
  • Inzien afname historie met Stikstof, Fosfaat alsmede toelatingnummers GBM
  • Opvragen Pakbonnen in PDF
  • Opvragen Facturen in PDF
  • Betalingsoverzicht
  • Licentie gegevens inzien en wijzigen
  • Toevoegen of wijzigen van afleveradres(sen)

 

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.