Prijs

✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Zouttabletten

Zuivere zouttabletten vindt u in het brede assortiment van H. van Namen B.V. Deze tabletten zijn onder andere geschikt voor waterontharding, Food-Grade systemen en zwembadwater. Het water wordt minder hard en dat verlaagt de kans op kalkaanslag. Koop de zouttabletten eenvoudig online en u kunt snel beginnen met het ontharden van water.

BROXO® TABLETS Ø25 mm | Onthardingszout (40zk/pallet)

10,71 incl. 8,85 excl.

25 kg.

BROXO® TABLETS Ø25 mm | Onthardingszout 15kg (66zk/pallet)

7,22 incl. 5,97 excl.

15 kg.

Waarom zouttabletten kopen?

Kalkaanslag en ketelsteen zijn twee verschijnselen die u wilt voorkomen. Wanneer er te veel calcium en magnesium in het water zit, is het verstandig om het water te ontharden. Wanneer leidingen verstopt raken, zullen zeep en andere resten minder snel oplossen. Wanneer er niks aan gedaan wordt, raken leidingen geblokkeerd en stijgen de energiekosten tot wel 20%. Daarnaast worden de desbetreffende apparaten aangetast en zal de levensduur afnemen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor de zouttabletten van bijvoorbeeld Regenit of Broxozout, twee kwaliteitsmerken als het op zuiver zout aankomt. Wij raden u altijd aan om zuivere zouttabletten zonder verontreinigingen te kopen.

Snelle levering van uw bestelling

Bij ons heeft u de mogelijkheid om 24/7 zouttabletten te bestellen. Hebben wij uw aanvraag in goede orde ontvangen, dan zorgen wij voor een snelle levering. Heeft u vragen over de werkwijze van de zouttabletten of over het bestelproces? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 418-631382. Of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.