U-2® Vloeibaar | Tegen insecten & mijten in voliere

Insecticide tegen bloedluizen, mijten en vlooien vogelkooien,
kippenhokken enz. Het
middel doodt bloedluizen, vedermijten, vlooien en muggen. meer informatie...

Merk

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

U2

Inhoud

1 L.

12,35

12,35 excl. BTW

14,94 incl. BTW

Aantal

U-2


Eigenschappen

U-2 bevat  Pyrethrum en Piperonylbutoxide. Pyrethrum is een natuurlijk insecticide. Pyrethrum wordt gekenmerkt door een breed werkingsspectrum en een snelle afbraak in de aanwezigheid van licht. Het is een zogenaamd zenuwgif. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel, van het insect, plaats en daarna een snelle verlamming. Deze verlamming heeft de dood van het insect tot gevolg. Piperonylbutoxide  versterkt de werking van het Pyrethrum.

Toepassingsgebied

U-2 is ontwikkeld voor de bestrijding van ongedierte bij kanaries en andere zang- en siervogels door behandeling van volières, vogelkooien, verzendhokjes e.d. Het middel doodt vliegende insecten zoals muggen en vliegen evenals rode vogelmijt.|

Gebruiksaanwijzing

U-2 dient onverdund te worden toegepast. Maak vooraf het verblijf schoon, wanden en zitstokken. Breng U-2 aan met een kwast of handspuit. Behandel alle delen van het verblijf, zitstokken, wanden, nesten en nestmateriaal, spleten en naden grondig. Na het gebruik de behandelde onderdelen goed laten drogen, vooral aardewerk. Niet toepassen op materiaal of onderdelen van plastic. U-2 niet over de vogels spuiten, de insecten behoefen niet direct te worden geraakt. U-2 kan ook preventief worden gebruikt.

Gebruik biociden veilig en lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Toelatingsnummer:

03815N W01

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.