Roundup® Totaal Onkruidvrij Concentraat | 1 liter voor 440m2

Geconcentreerde allesdoder, 1 liter geschikt voor 440m2 meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

ROUNDUPTOTAAL1LT

Inhoud

1 L.

38,80

38,80 excl. BTW

46,95 incl. BTW

Staffelkorting

Vanaf 8 fles/flessen€ 35,80

Aantal

Nonaanzuur 565,49 g/l.

Roundup Onkruidvrij Concentraat


ROUNDUP® AC is een gebruiksklare, volledig onkruidvrije, gebruiksklare spray. Het bestrijdt een verscheidenheid aan onkruid, waaronder distels, ambrosia, paardebloemen, brandnetels, madeliefjes en distels. Het is niet nodig om het met water te mengen, dus het is altijd goed gedoseerd. Het actieve ingrediënt in dit ROUNDUP®-herbicide is azijnzuur, dat van nature voorkomt in kleine planten. Wanneer deze stof op ongewenste planten wordt gespoten, verandert ze in een snelwerkende onkruidverdelger. Deze chemische stof doodt verschillende lagen plantencellen en stopt de groei en zorgt ervoor dat de plant afsterft. ROUNDUP® AC breekt snel af in de grond, zodat het indien nodig een dag na toepassing kan worden gezaaid en geplant.


Wanneer Totaal Onkruidvrij Concentraat 1L gebruiken?

Resultaten verschijnen binnen 3 uur. De behandelde plek na minimaal 3 uur droog. Dit betekent dat er hierna weer gezaaid kan worden of de dieren in de buurt mogen komen.

ROUNDUP® PA Total Onkruidvrij Concentraat van april tot november worden gebruikt in warme, droge gebieden voor het beste resultaat. Voor het beste resultaat aanbrengen wanneer het onkruid snel groeit. Niet gebruiken gebruiken bij vorst.

 

Samenstelling

Werkzame stof: Nonaanzuur 565,49 g/l. Toelatingsnummer: 16308 N.

Toelatingsnummer:

16308N

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.