PERMANENT Spray | insecticide | Aerosol 500 ml

Permanent
Spuitbus bestrijdt vliegen in verblijfplaatsen voor vee meer informatie...

Merk

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

PERMANENT500ML

Inhoud

1 st.

10,95

10,95 excl. BTW

13,25 incl. BTW

Staffelkorting

Vanaf 6 spuitbus/spuitbussen€ 10,75
Vanaf 12 spuitbus/spuitbussen€ 10,45

Aantal

permethrin en pyrethrum

Eigenschappen van Permanent Spuitbus.

Permanent-spuitbus bevat Permethrin. Dit is een synthetische pyrethroïde. Permethrin heeft een breed werkingsspectrum en een snelle langdurige werking. Voor een doeltreffende werking is slechts weinig werkzame stof nodig. Dit product bevat tevens natuurlijke Pyrethrum. Pyrethrum wordt gekenmerkt door een breed werkingsspectrum en een snelle afbraak in de aanwezigheid van licht. Het is een zogenaamd zenuwgif. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft. Permanent-spuitbus combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

Gebruiksaanwijzing

Permanent Spuitbus bestrijdt vliegen in verblijfplaatsen voor vee. Behandel alle plaatsen waar vliegen zich meestal ophouden, zoals ramen, raamkozijnen, plafonds e.d. Per vierkante meter oppervlak ongeveer 15 seconden spuiten. De inhoud van de spuitbus is voldoende voor 20 m2 oppervlakte. De werkingsduur bedraagt 4-6 weken; indien noodzakelijk kan de behandeling dan worden herhaald. Het middel is niet bestemd voor een ruimtebehandeling

Toepassen

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als vliegenbestrijdingsmiddel voor de behandeling van oppervlakken in verblijfplaatsen voor vee, met dien verstande, dat veevoer, melkapparatuur en voer- en drinkbakken vooraf dienen te worden verwijderd of afgedekt.

TDS:

Toelatingsnummer:

07500N W02

UN nummer:

1950

UN stofnaam:

AEROSOLEN,

UN aanduiding:

SPUITBUSSEN, VLOEIBAAR

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.