FoKKER® Dog Country BALANCE | Zak 13 kg.

Premium hondenvoer voor de volwassen hond op basis van gedroogde kip meer informatie...

Merk

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

BALANCE13KG

Inhoud

1 st.

27,23

27,23 excl. BTW

32,95 incl. BTW

Aantal

gevarieerd en volledig diervoeder voor volwassen honden. Pure en authentieke ingrediënten,

Fokker Country Balance

 is een gevarieerd en volledig diervoeder voor volwassen honden. Pure en authentieke ingrediënten, rechtstreeks afkomstig uit de natuur, voorzien uw hond van een afwisselende en hoogwaardige maaltijd. Hiermee stimuleert Fokker Country Balance een gezond en gelukkig leven. Fokker Country Balance is, met toepassing van moderne inzichten, tot in de kleinste details op uw hond afgestemd. Samen met vele jaren kennis en ervaring over honden en hun voeding, zijn daarom de volgende specifieke ingrediënten geselecteerd: appel, een bron van voedingsvezels, vitaminen en natuurlijke anti-oxidanten; echinacea, een plantensoort, die het immuunsysteem helpt te versterken; spirulina, rijk aan omega 3 vetzuren, dat bijdraagt aan een optimale conditie én een gezonde huid en vacht ondersteunt; cranberries die de zuurtegraad van de urine positief beïnvloeden waardoor een gezonde blaasfunctie wordt gestimuleerd.

Fokker Country Balance bevat alle noodzakelijke eiwitten voor een gezonde lichaamsbouw en sterke spieren; vetten voor een glanzende vacht en de noodzakelijke energie; koolhydraten voor een goede spijsvertering; mineralen voor de tanden, sterke botten en een sterk afweersysteem; vitaminen voor een optimale vitaliteit.


Samenstelling

Granen (mais, tarwe, gerst en rijst), vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 14%), plantaardige bijproducten (echincea 0,1%), oliën en vetten, zaden, groenten (erwten 1%), mineralen, vruchten (cranberry 0,1%, appel 0,1%), algen (spirulina 0,1%)
 


Gebruiksaanwijzing

Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van activiteit, ras en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheden over meerdere maaltijden per dag. Is Fokker nieuw voor uw hond? Schakel dan geleidelijk over. Koel en droog bewaren.


Analytische bestanddelen

Ruw eiwit

24,0 %

Ruwe oliën en vetten

9,0 %

Ruw celstof

3,2 %

Ruwe as

7,5 %

Vocht

9,0 %

 

Nutritionele toevoegingen

Vit. A (E672)

15.000 IU

Vit D3 (E671)

1.500 IU

Vitamine E

100 mg

(E1) Ijzer

50 mg

(E2) Jodium

1,5 mg

(E4) Koper

5 mg

(E5) Mangaan

35 mg

(E6) Zink

65 mg

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.