FoKKER® Country CAT Balance Wild&Gevogelte | 10 kg.

FoKKER Cat met wild en gevogelte is een volledig diervoeder van hoge kwaliteit voor volwassen katten. meer informatie...

Merk

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

CATWILDGEV10

Inhoud

1 st.

23,13

23,13 excl. BTW

27,99 incl. BTW

Aantal

Fokker Country Balance 

bevat alle noodzakelijk eiwitten voor een gezonde lichaamsbouw en sterke spieren; vetten voor een glanzende vacht en de noodzakelijke energie; koolhydraten voor een goede spijsvertering; mineralen voor de tanden, sterke botten en een sterk afweersysteem; vitaminen voor een optimale vitaliteit.
 

Samenstelling

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (4% kip, 4% eend-wild in de rode brokjes en 4% kalkoen in neusje naturel brokjes), plantaardige bijproducten (2% cellulose in de 5 ster brokjes), Oliën en vetten, mineralen, vis en visbijproducten, gist en groenten (4% groenten in de groene brokjes).
 

Gebruiksaanwijzing

Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van activiteit, ras en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheden over meerdere maaltijden per dag. Is Fokker nieuw voor uw kat? Schakel dan geleidelijk over. Koel en droog bewaren.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.