TAPIR® SC | Herbicide | Clopyralid+Fluroxypyr-meptyl+Florasulam

Licentie verplicht! Onkruidbestrijding in teel van granen, graszaadteelt, voedergrasland, grasvegetatie meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

TAPIR5LT

Inhoud

5 lt.

Licentie

Ja

199,75

199,75 excl. BTW

241,70 incl. BTW

Aantal

TAPIR® SC | Herbicide | Clopyralid+Fluroxypyr-meptyl+Florasulam


Met TAPIR® onkruidbestrijding krijgt u weer grip op het onkruid op uw land. Deze TAPIR® herbicide is te gebruiken en toegelaten in grasvegetatie, voedergrasland, wintergraan (met uitzondering van kanariezaad), zomergraan en graszaadteelt. Bij H. Van Namen B.V. adviseren we u graag over het gebruik van deze en andere producten. Met jarenlange ervaring in de bestrijding van onkruid en de bescherming van gewassen, voorzien we u van uitstekend advies voor de beste oplossing voor uw situatie.

Wat u kunt verwachten van TAPIR® onkruidbestrijding

De TAPIR® herbicide is een product dat bestaat uit dezelfde twee werkzame stoffen die te vinden zijn in PRIMSTAR®, aangevuld met de derde werkzame stof LONTREL 100. Dit laatste is een groeistof, waardoor de TAPIR® herbicide zacht is voor het gras. Deze groeistof is te vergelijken met STARANE. Het is dus een goede combinatie van stoffen, die uw onkruid zal aanpakken zonder uw gras aan te tasten.
De onkruidbestrijding van TAPIR® heeft een bredere werking op de volgende onkruiden:

•    Paardenbloemen
•    Distels
•    Perzikkruid
•    Duizendblad
•    Kamille
•    Kruiskruid

Daarnaast heeft het een lichte bodemwerking waardoor nakiemers van bijvoorbeeld paardenbloemen gedurende een jaar sterk verminderen. De maximale dosering is 1,5 liter per hectare en er staat een veiligheidstermijn voor van zeven dagen. Lees altijd voor gebruik het etiket en de productinformatie. Draag daarnaast altijd bij alle werkzaamheden met gewasbeschermingsmiddelen een masker en beschermende kleding. Heeft u interesse in onze onkruidbestrijding zoals de TAPIR® herbicide? Plaats uw bestelling dan in onze webshop en maak de verspreiding van de herbicide voor uzelf makkelijk met een MATABI Evolution elektrische rugspuit.

Stel ons al uw vragen

De TAPIR® onkruidbestrijding is enkel te verkrijgen wanneer u een geldig Nederlands bewijs van vakbekwaamheid heeft. Heeft u vragen over de TAPIR® herbicide of een ander product tegen onkruid, zoals de PRIMSTAR® of de NEMASYS®? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 418-631382. Wij helpen u graag verder!
MSDS:

TDS:

Flyer:

Toelatingsnummer:

15258N W02

Gevarenklasse:

9 III

Gevarenkaart:

E

UN nummer:

3082

UN stofnaam:

Fluroxypyr, Clopyralide

UN aanduiding:

MILIEUGEVAARLIJKE VLOEISTOF, N.E.G

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.