Syn-FORMALINE/Formaldehyde 37-40% | can 20L

Zeer krachtig middel voor het ontsmetten van uw stal en/of teelt ruimte : meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

FORMALINESYN

Inhoud

22 kg.

28,60

28,60 excl. BTW

34,61 incl. BTW

Aantal

Syn-FORMALINE 37-40%


Syn Formaline is een biocide, uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik,  voor de ontsmetting van lege ruimtes voor de teelt van siergewassen en paddenstoelen, de ontsmetting van lege ruimtes/oppervlakken van dierverblijfplaatsen en voor hoefontsmetting van schapen en rundvee. 


Gebruiksaanwijzing:

  • Voor de ontsmetting van lege ruimtes voor de teelt van siergewassen en paddenstoelen, en de ontsmetting van lege ruimtes/oppervlakken van dierenverblijfplaatsen: Door verneveling met behulp van een machine in vooraf gereinigde, gespoelde en gedroogde ruimtes. Product verdunnen tot 2 % (5-6 l/100 m³) en gebruiken bij een temperatuur boven 15 °C en een contacttijd van 24 uur. Vernevelen is niet toegestaan in ruimten waarin zich mensen, dieren, siergewassen en consumptiegewassen bevinden. 
  • Voor gebruik in hoefbaden (schapen en rundvee): Product verdunnen tot 4 % in water op kamertemperatuur (± 20 °C). Voor een optimale werkzaamheid dienen de hoefbaden proper gehouden te worden. Na doortocht door de hoefbaden dienen de dieren gedurende 30 minuten in een behuizing met een propere, harde vloer gehouden te worden. Vullen van hoefbaden is niet toegestaan voor hoefbaden met een volume >500L. Lozing van residu's van hoefbaden of stalontsmetting op het openbaar riool of op oppervlaktewater zijn niet toegelaten. Residu's dienen afgevoerd te worden via de mest van het bedrijf.


Lees voor gebruik van biociden eerst altijd het Wetttelijk Geb ruiksvoorschrift en het veiligheidsinformatieblad MSDS


MSDS:

TDS:

Toelatingsnummer:

13525N

Gevarenklasse:

8 III

Gevarenkaart:

E

UN nummer:

2209

UN stofnaam:

formaldehyde

UN aanduiding:

FORMALDEHYDE OPLOSSING

Naam LQ verpakking:

17

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.