METAREX-M® Luxan Slakkenkorrels | 250 gram

Deze korrel lokken de slakken en doden ze ! meer informatie...

Merk

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

METAREX250GR

Inhoud

1 st.

7,39

7,39 excl. BTW

8,94 incl. BTW

Staffelkorting

Vanaf 6 koker(s)€ 7,02
Vanaf 12 koker(s)€ 6,95

Aantal

Metarex M is een innovatieve slakkenkorrel van de nieuwste generatie. Deze korrel bevat het extra aantrekkelijk bestanddeel “Colzactive”. De Metarex M is een zeer langwerkende korrel met een enorm vaste structuur, hierdoor is hij zeer regenbestendig, stofvrij en ook zuinig in gebruik. Garandeert een nog betere werking met veel minder actieve stof. Handige strooibus met doseerdop en kindveilige sluiting.

Metarex M werkt tegen zowel huisjesslakken als naaktslakken. De uniforme korrel zorgt voor een optimaal strooigemak en een goede verdeling over de oppervlakte die behandeld moet worden. Het middel kan worden gebruikt in diverse gewassen en is goed bestand tegen schimmels en vocht.

De lokwerking op slakken is uitstekend en de bestrijding van slakken uiterst effectief. Een kleine hoeveelheid Metarex M volstaat al voor afdoende bestrijding. Het middel mag uitsluitend worden toegepast in bedekte teelten.

Samenstelling Luxan Metarex M

  • Werkzame stof: 2,5 % metaldehyde
  • Erkenningnummer: 10241 G/B
  • Formulering: [GB] Lokmiddel in korrelvorm
  • Dosering: 30 korrels / m²

Gebruiksadvies

Strooi het middel gelijkmatig uit tussen de planten, niet op hoopjes, maar verspreid de korrels rondom de beschadigde planten. Metarex kan zowel rondom sierplanten als eetbare gewassen worden toegepast.

Strooi het middel uit vanaf het eerste moment dat slakken worden waargenomen of dat vraatschade waarneembaar is. Het beste resultaat wordt verkregen wanneer het middel wordt ingezet als de slakken zeer actief zijn. Pas het middel daarom bij voorkeur toe in de avond onder warme vochtige omstandigheden. De behandeling herhalen als alle korrels zijn opgegeten en er nieuwe slakken worden gesignaleerd.

Metarex M slakkenkorrels op natuurlijke basis kan, mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing, gebruikt worden in een omgeving waar kinderen en huisdieren

Toelatingsnummer:

14870N

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.