FoKKER® Dog Puppy M(edium) 13 kg OP=OP +Gratis 800 gr MEATROL

Premium Puppybrok voor middelgrote rassen meer informatie...

Merk

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

PUPPYM13KG

Inhoud

1 st.

24,75

24,75 excl. BTW

29,95 incl. BTW

Aantal


Fokker Puppy/Junior M

Fokker Puppy/Junior M is een high premium hondenvoeding voor jonge honden van middelgrote rassen met een volwassen gewicht van 10 tot 30 kg. Geeft een gelijkmatige gezonde groei. Fokker Puppy M is een investing in u pup. Noorse zalmolie ondersteunt een gezonde huid en een blijvend glanzende vacht. Tot de leeftijd van 12 maanden is dit product de perfecte start voor uw hond. Schakel daarna over op Fokker Adult M voor een geweldig leven (zie voedingstabel). Fokker Puppy/Junior M is erg smakelijk, uw hond eet het met plezier.

Samenstelling

Gevogeltemeel (min 14%), mais, rijst (14%), vetkanenmeel, gevogeltevet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gerst, johannesbrood, bietenpulp, lijnzaad, lignocellulose, mineralen, gist, zalmolie (bron van DHA/EPA), eipoeder, lecithine, L-carnitine, chondroitine, glucosamine, taurine.

Gebruiksaanwijzing

Geef het voer droog. Het product is klaar om geserveerd te worden. Zorg dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is. De te geven hoeveelheden zijn richtlijnen, die mede afhankelijk zijn van activiteit, ras en omgeving. Verdeel de te geven hoeveelheden over meerdere maaltijden per dag. Is Fokker nieuw voor uw hond, schakel dan geleidelijk over.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.