Dräger® | X-PLORE 3300 | halfgelaatsmasker

praktisch in gebruik en comfortabel: het Dräger X-plore® 3300 halfgelaatsmasker biedt beide en is tevens kostenefficiënt en eenvoudig in onderhoud meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

XPLORE3300

Inhoud

1 st.

19,95

19,95 excl. BTW

24,14 incl. BTW

Staffelkorting

Vanaf 2 doos/dozen€ 18,95
Vanaf 5 doos/dozen€ 17,95

Aantal

Flexibel neusdeel voor veilige pasvorm

Het speciale design van het neusdeel waarborgt een optimale afdichting en een goede compatibiliteit met veiligheidsbrillen. 

'FlexiFit' hoofdharnas

Het nieuwe soepele materiaal zorgt voor een uitmuntende pasvorm en blijft goed zitten op elk hoofd zonder het haar te verstrikken. Nauwelijks voelbaar onder veiligheidshelmen.

Lage onderhoudskosten

De Dräger X-plore 3300 is een kostenefficiënt halfgelaatsmasker. De juiste keuze voor iedereen die economisch voordelig en comfortabele adembescherming nodig heeft.

“Low profile” design

De aan de zijkant en iets naar achteren geplaatste filters waarborgen een wijd zichtveld vrij van obstakels en zorgen voor een uitstekende pasvorm onder veiligheidsvizieren. Het moderne design draagt bij aan een hoog draagcomfort – ook bij langere inzetduur.

Eenvoudig verstelbaar hoofdbandenstel

De kruisvormige bandengeleiding zorgt voor een gelijkmatige gewichts- en trekkrachtverdeling – voor een hoog draagcomfort zonder drukpunten.

Veelzijdig in gebruik

De Dräger X-plore 3300 is uitgerust met twee zijwaarts geplaatste bajonetaansluitingen voor gebruik in combinatie met de uitgebreide serie Dräger X-plore bajonetfilters.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.