Dräger® | X-PLORE 1730 FFP3 +Ventiel ds/10st

Comfortabele bescherming: de Dräger X-plore® 1700 serie
deeltjesfiltrerende halfgelaatsmaskers bieden een hoog draagcomfort,
uitstekende filterprestaties en extreem lage ademweerstand. deze
effectieve mondkapjes kunnen toegepast worden in fabrieken, mijn- en
tunnelbouw, landbouw, strijdkrachten en verschillende gespecialiseerde
beroepen. meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

XPLORE1730

Inhoud

10 st.

59,50

59,50 excl. BTW

59,50 incl. BTW

Aantal

Deeltjesfiltrerende halfmasker P3/FFP3

www.vannamen.nl/covid19

Effectieve in alle beschermingsklassen

De Dräger X-plore® 1700 mondkapjes bieden effectieve bescherming tegen fijnstof, vaste en vloeibare deeltjes en aerosolen die aanwezig zijn in de verschillende toepassingsgebieden. Voor alle drie de EN-beschermingsklassen FFP1, FFP2 en FFP3 in overeenstemming met NEN-EN 149:2001 + A1:2009 zijn maskers verkrijgbaar. Odour-versies beschikken over een extra laag actiefkool aan de binnenkant van het masker tegen hinderlijke geuren.

CoolSAFETM filtermateriaal

Het speciaal ontwikkelde CoolSAFE-filtermateriaal biedt ademcomfort op hoog niveau door uitstekende effectieve filterprestaties te combineren met extreem lage ademweerstand. CoolSAFE+ reduceert de ademweerstand zelfs tot een absoluut minimum zonder beschermingskracht te verliezen.
De binnenvoering is zacht en hypoallergeen en is vochtafstotend dankzij de hydrofobe eigenschappen. De maskers hebben tevens de Dolomietenstoftest tegen dichtslibben met succes doorstaan.

CoolMAXTM uitademventiel is aanwezig op de 1730

Het CoolMAX-uitademventiel zorgt nog eens extra voor vermindering van de ademweerstand. De vochtige en warme uitgeademde lucht wordt onder in het masker naar buiten geleid. Zo kan uw bril of oogbescherming niet beslaan en wordt warmtestuwing in het masker voorkomen.

EasyStop

Dankzij de EasyStop kunt u de spanning en de lengte van het bandenstel eenvoudig aanpassen. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele zit.

Neusafdichting

Alle maskers zijn voorzien van een hoogwaardig schuimkussentje boven de neus. Het is comfortabel en zorgt voor goede pasvorm rondom de neus. Samen met de neusklem aan de buitenkant van het masker kunt u veilig en flexibel de afdichting aanpassen.

Opgevouwen en ingepakt

Alle Dräger X-plore 1700 stofmaskers worden plat opgevouwen om ruimte te besparen voor vervoer en opslag. Elke mondkap is afzonderlijk verpakt in een doorzichtige plastic zak, waardoor deze schoon en hygiënisch blijft.

Kleurcodering

Snelle herkenning zonder verwarring: De kleurcodering donkerblauw, lichtblauw of wit voor de drie beschermingsniveaus bieden meer zekerheid dat het juiste masker gekozen wordt.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.