✓ In zakken van 10 of 25 kg

✓ Altijd scherp geprijsd

✓ Nederlandse productkwaliteit

Broxozout

Broxo zout wordt vaak gebruikt als waterontharder. Maar wat betekent dat eigenlijk en hoeveel heeft u nodig voor het gewenste resultaat? Bij H. van Namen B.V. koopt u Broxo zout in zakken van maar liefst 25 kg en we leggen u graag alles uit over de werking en de hoeveelheid die u nodig heeft.

Broxo zout als waterontharder

Het water dat u thuis of op het werk gebruikt bevat een aantal stoffen die het ‘hard’ maken. We hebben het dan vooral over magnesium en calcium, wat leidt tot kalk. Broxo zout werkt als een filter en onttrekt de magnesium- en calciumionen uit het water, vandaar de term ‘ontharden’.

Hoeveel zout heeft u nodig?

Broxo zout wordt verkocht in zakken van 10 en 25 kg. Hoeveel u nodig heeft is afhankelijk van de waterontharder en de intensiteit waarmee deze gebruikt wordt. In de handleiding van de waterontharder vindt u terug hoeveel Broxo zout er per m³ water toegevoegd moet worden.

Tabletten of korrels?

Wellicht is het u al opgevallen dat zakken Broxozout van 25 kg in korrel-en tabletvorm verkrijgbaar zijn. Wat is het verschil? Allereerst valt de prijs op, korrels zijn een stukje goedkoper. Daar is ook een goede reden voor. Tabletten worden samengeperst en blijven daardoor hard. Zo kan het water in de ontharder beter door blijven circuleren en neemt de kans op het ontstaan van een zoutpap af. Ook hierbij is de meest voordelige optie afhankelijk van uw ontharder en de mate waarin u deze gebruikt.

Kies voor constante kwaliteit, kies voor H. van Namen B.V.

Of u nu voor zakken met korrels of tabletten van 10 of 25 kg kiest, het Broxo zout van H. van Namen B.V. is altijd van constante en hoge kwaliteit. Broxo is een merk van Akzo Nobel en garandeert een zuiverheidsgehalte van minstens 99.8% en is vrij van verontreiniging. Bel voor meer informatie over de beste optie voor uw waterontharder naar +31 (0) 418-631382.

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.