ADALIA-system-| Adalia bipunctata | 100 st. / 280 ml

Adalia System tegen bladluizen in fruitbomen en openbaar groen meer informatie...

Voorraad

Direct leverbaar uit voorraad

Artikelnummer

ADALIA

Inhoud

1 st.

18,95

18,95 excl. BTW

22,93 incl. BTW

Aantal

Adalia Bipunctata (Lievenheersbeesjes)


Voor het bestrijden van bladluizen is het lievenheersbeestje uitermate geschikt.  Het kan gebruikt worden bij allerlei fruitbomen en openbaargroen. Het pakket bevat 100 stuks larven, voeding en papier, alsmede een jute zakje om de larven in te toen en op te hangen.
De larven van de Adalia bipunctata eten tot 100 luizen per dag, de larve kan niet kan vliegen en is aan de boom gebonden. Als de larven volwassen zijn dan kunnen ze vliegen naar andere beplanting en etent zij nog steeds bladluizen, maar minder. Bij de aanwezigheid van luizen vermeerderen de Adalia bipunctata zodat de plaag in evenwicht blijft. Ook het jaar erop heeft u nog plezier van de Lievenheersbeestjes omdat ook zij overwinteren. Het uit te hangen aantal larven is afhankelijk van de boom of oppervlakte. Een verpakking bevat 100 stuks larve van de Adalia bipunctata.
Geschikt tijdstip om uit te hangen: vanaf half mei. Als richtlijn hanteren:
  • bij 15 cm boomdiameter: 100 stuks
  • bij 30 cm boomdiameter: 250 stuks
  • bij > 50 cm boomdiameter: 500 stuks
  • Openbaar groen met lage planten: 20 - 50 stuks per m2
Omdat het levend materiaal is moet u na ontvangst zo snel mogelijk de larven in het jute zakje doen en uithangen in de boom of andere beplanting. De levertijd is enkele dagen, we leveren alleen op werkdagen zodat de zending geen weekend onderweg kan zijn. Hou rekening met een levertijd van 3-4 werkdagen.

Voor grote aantalen of voor professioneel gebruik: Neem contact op met onze verkoop afdeling voor levering en prijs op maat!

TDS:

Onze merken

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.