Power-Cal

Stalhygiëne met Power-Cal box strooimiddel

Wij leveren Power-Cal als box strooimiddel voor uw stalhygiëne. Het middel is een kalk, dat gewonnen wordt uit poreus gesteente. Het voordeel daarvan is dat Power-Cal werkt als een spons, vanwege de open structuur waardoor het middel gekenmerkt wordt. Bovendien stoft het box strooimiddel niet en kan het tot 140% van z’n eigen gewicht opnemen om te zorgen voor uw stalhygiëne. Bestel direct de benodigde hoeveelheid Power-Cal box strooimiddel voor uw stalhygiëne, of vraag een van onze deskundige medewerkers naar een advies op maat over de mogelijkheden.

Home  >  Veehouderij  >  Power-Cal

Werking van Power-Cal voor uw stalhygiëne

Power-Cal draagt bij aan uw stalhygiëne door de PH te verhogen en voor een drogere box te zorgen. Zo heeft u minder strooisel nodig in uw stal of box en kunt u de ziektedruk op een eenvoudige wijze verlagen. Power-Cal is vriendelijk voor de huid of uiers van uw dieren.  Hoe gebruik ik Power-Cal?

PowerCal wordt inmiddels bij meer dan 200.000 koeien in Nederland en Belgie gebruikt! Gebruik Power Cal in ligboxen, looppaden, kalverhokken en overige ruimtes. Power Cal wordt geleverd in BigBags van 1000 kg. en is daardoor zeer gunstig geprijsd!

Power-Cal bigbag (1000kg) verdelen in 60-70 boxen als start. Vervolgens regelmatig de boxen aanvullen met Power Cal om de boxen goed wit te houden. Als u hierbij ook zaagsel of gehakseld stro gebruikt dan zult u zien dat het gebruik van deze strooisel producten flink verminderd. Het mengen van strooisel met Power-Cal zorgt ervoor dat het een zwaarder strooisel wordt dat veel beter blijft liggen. Het unieke van Power-Cal is dat het vocht bindt en ook weer opdroogd door ventilatie van uw stal. Ook zult u zien dat de klauwen van de koeien enigszins wit worden. Dit geeft een zeer goed drogend effect. Power Cal geeft geen schrale spenen !

Natuurlijk willen wij de voordelen van Power-Cal graag persoonlijk bij u toelichten. Een telefoontje of e-mail is daarvoor voldoende.

Nieuw Power Cal Strooier:

Sinds kort kunnen wij ook de PowerCal strooier leveren waarmee u zaagsel, gemalen koolzaadstro in combinatie of enkel Power-Cal in u boxen kunt strooien. De snelheid en hoeveelheid kan variabel ingesteld worden. PowerCal strooier is voorzien van 24 volt accu en incl. druppellader.
Op de komende beursen te Gorinchem en Venray kunt u de strooier bekijken.
Deze strooier is van het merk Flinqk en wordt direct door de dealers van Flinqk geleverd die ook het onderhoud uit kunnen voeren. Klik hier voor dealers


PowerCal nu ook in 25 kg .verpakking.

Vanaf heden kunnen we de PowerCal ook in zakgoed van 25 kg. leveren. Kijk hieronder aan de pagina prijzen of bestellen!

Direct Power-Cal boxstrooimiddel bestellen:

De hieronder geplaatste artikelen kunt u direct bestellen. Prijzen zijn exclusief btw franco Boerderij binnen de Benelux. Levering uit voorraad binnen enkele werkdagen.  Hieronder staan slechts enkele artikelen uit ons assortiment. Staat u product er niet bij? Neem contact met ons op voor offerte en levermogelijkheden.

Als u reeds klant bent kunt u ook op de reguliere manier bestellen via de button "inloggen" boven aan deze pagina.

Bij grotere afname: meer korting, neem vrijblijvend contact met ons op.

 
248,00
Power-Cal boxstrooimiddel 1000 kg. BigBag (Rundvee)
Licentie: nee
Bestellen
466,00
Power-Cal boxstrooimiddel 2x1000kg. BigBag (=233/st.)
Licentie: nee
Bestellen
872,00
Power-Cal boxstrooimiddel 4x1000kg. BigBag (=218/st.)
Licentie: nee
Bestellen
195,00
Power-Cal boxstrooimiddel 20 x 25 = 500 kg. (9.75/zak)
Licentie: nee
Bestellen
320,00
Power-Cal boxstrooimiddel 40 x 25 =1000 kg. (8.00/zak)
Licentie: nee
Bestellen